Τηγάνι Αλουμινίου 20 εκατοστών.
Χαρακτηριστικά του επαγγελματικού τηγανιού αλουμινίου Νο20:
- To τηγάνι αλουμινίου είναι ιδανικό για το μαγείρεμα σε εστία υγραερίου (γκάζι)!
- Ιδανικό για γρήγορο σοτάρισμα λαχανικών, κρεάτων και θαλασσινών.
- Τέλειο για να τηγανίσετε γρήγορα και εύκολα πατάτες, λουκουμάδες, ντόνατς, πιροσκί κ.α.
- Είναι ελαφρύ και θερμαίνεται γρήγορα.
- Το αλουμίνιο είναι γνωστό για τις εξαιρετική θερμική του αγωγιμότητα, επιτρέποντας την ομοιόμορφη και αποτελεσματική κατανομή της θερμότητας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
- Επίσης, τα σκεύη αλουμινίου αντέχουν στο χρόνο, καθώς δε σκουριάζουν.
- Ενδείκνυται και για επαγγελματική χρήση.
Πλεονεκτήματα:
- Ελαφρύ: Εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό.
- Ομοιόμορφη θέρμανση: Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στο μαγείρεμα.
- Ανθεκτικό: Με σωστή χρήση, μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.
- Οικονομικό: Συγκριτικά με άλλα υλικά, το αλουμίνιο είναι πιο οικονομικό.
Δείτε τα υπόλοιπα μεγέθη εδώ: Τηγάνια αλουμινίου
Είστε επαγγελματίας;
Για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας στο 23510-46882.