Στρόγγυλο Ταψί Αλουμινίου Ρηχό.
Χαρακτηριστικά του ρηχού στρογγυλού ταψιού αλουμινίου:
- Το στρόγγυλο ρηχό ταψί αλουμινίου διαθέτει το κατάλληλο πάχος και δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, για να ψήνει τέλεια κάθε ζύμη.
- Ιδανικό σκεύος για τις αγαπημένες σας πίτσες αλλά και πίτες καθώς και για γλυκιές δημιουργίες.
- Το ρηχό ταψί αλουμινίου ζεσταίνεται γρήγορα και κρυώνει γρήγορα. Έτσι, φαγητό δε θα λασπώσει.
- Κατάλληλο για χρήση σε φούρνο παντός τύπου (ξυλόφουρνο, φούρνο υγραερίου, φούρνο ξυλόσομπας, ηλεκτρικό φούρνο κ.α. ).
- Το μικρό του βάρος, το καθιστά τέλεια επιλογή για πιτσαρίες, εστιατόρια, φούρνους, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία.
- Ελληνικό προϊόν με πιστοποίηση.
- Διαστάσεις: 40ΧΥ3.5εκ.
Το ταψί αλουμινίου μπορεί να κατασκευαστεί, κατόπιν παραγγελίας, σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε.
Το στρόγγυλο ρηχό ταψί αλουμινίου 40 εκατοστών αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα, έχοντας τον τέλειο συνδυασμό πάχους και αυθεντικότητας χωρίς καμία επεξεργασία, προσφέροντας τέλειο ψήσιμο για κάθε ζύμη.
Ιδανικό για πίτσες και πίτες, αλλά εξίσου κατάλληλο και για γλυκές δημιουργίες που απαιτούν ακρίβεια στο ψήσιμο.
Συχνές ερωτήσεις:
Ψήνουν καλά τα ταψιά αλουμινίου;
Τα ταψιά αλουμινίου ψήνουν εξαιρετικά λόγω της ομοιόμορφης κατανομής της θερμότητας και της θερμικής τους αγωγιμότητας.
Τα ταψιά αλουμινίου είναι τα καλύτερα για το ψήσιμο πίτας, πίτσας, προσφόρου και κάθε είδους γλυκού και φαγητού.
Είναι επικίνδυνα τα μαγειρικά σκεύη αλουμινίου για την υγεία;
Όχι, τα σκεύη αλουμινίου δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο Οργανισμός Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Νοσημάτων (ATSDR) και οι βιομηχανίες αλουμινίου αναφέρουν, ότι η ποσότητα αλουμινίου που εισέρχεται στο σώμα μας μέσω της τροφής, των ποτών και της χρήσης οικιακών σκευών αλουμινίου είναι πολύ μικρή για να προκαλέσει επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία.
Τα σκεύη αλουμινίου είναι πιστοποιημένα;
Στο kouziniko.gr θα βρείτε μόνο πιστοποιημένα σκεύη αλουμινίου, κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
Τα ελληνικά σκεύη αλουμινίου είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1935/2004.
Ακόμη, η χημική τους σύσταση είναι σύμφωνη με τα πρότυπα EN 601 και EN 602.
Τι μέγεθος ταψί χρειάζεται για μία κανονική πίτα;
Για να ψήσετε μία κανονική πίτα, δηλαδή μία μεσαίου μεγέθους πίτα, θα χρειαστείτε ένα ταψί διαμέτρου 36εκ. ή ένα ταψί 38εκ..