Τηγάνι αντικολλητικό κορυφαίας ποιότητας, με τη σφραγίδα της Izzy!
Χαρακτηριστικά του αντικολλητικού τηγανιού Gaia Izzy:
- Το καλύτερο αντικολλητικό τηγάνι για αυγά, κρέπες, pancakes , ομελέτα κ.α..
- Στο αντικολλητικο τηγάνι Gaia μπορείτε να μαγειρέψετε ακόμη και χωρίς προσθήκη λαδιού, κάνοντας το σκεύος ιδανικό για υγιεινό μαγείρεμα.
- Το αντικολλητικό τηγάνι είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο.
- Χωρίς PFOA και PTFE.
- Θερμομονωτική λαβή.
- Ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, ωστόσο συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του σκεύους μαγειρικής.
- Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστίας (εκτός της επαγωγικής).
- Διαστάσεις: 24 cm 5 cm (βάθος)
Το χυτό αλουμίνιο είναι ένα δημοφιλές υλικό για κατασκευή σκευών μαγειρικής, χάρη στα πολλά του πλεονεκτήματα.
Πλεονεκτήματα του χυτού αλουμινίου:
- Ομοιόμορφο ψήσιμο: Η υψηλή θερμική αγωγιμότητα του χυτού αλουμινίου εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια ψήσιματος.
- Γρήγορο μαγείρεμα: Το χυτό αλουμίνιο θερμαίνεται γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.
- Εύκολο καθάρισμα: Τα περισσότερα σκεύη από χυτό αλουμίνιο είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, καθιστώντας τα εύκολα στον καθαρισμό.
- Ευκολία στη χρήση: Το ελαφρύ βάρος και η άνετη λαβή καθιστούν τα σκεύη από χυτό αλουμίνιο εύχρηστα, ιδανικά για όλους, ακόμα και για αρχάριους μάγειρες.
Τι μπορείτε να μαγειρέψετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι;
Αυγά: Είτε προτιμάτε ομελέτα, τηγανητά ή ομελέτες, ένα αντικολλητικό τηγάνι είναι τέλειο για να μαγειρέψετε αυγά, χωρίς να κολλήσουν.
Pancakes και κρέπες: Η αντικολλητική επιφάνεια είναι ιδανική για να φτιάξετε τέλεια χρυσαφένιες τηγανίτες ή ντελικάτες κρέπες.
Τηγανητές πατάτες: Το αντικολλητικό τηγάνι είναι τέλειο για να τηγανίσετε πατάτες με λιγότερο λάδι.
Ψάρια: Τα ευαίσθητα φιλέτα ψαριού είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν όταν μαγειρεύονται σε αντικολλητικό τηγάνι.
Φιλέτο κοτόπουλο και μπιφτέκια: Τηγανίστε ζουμερό κοτόπουλο και μπιφτέκια εύκολα και γρήγορα.
Γαρίδες και θαλασσινά: Μαγειρέψτε γρήγορα γαρίδες, χτένια ή άλλα θαλασσινά, χωρίς να κολλήσουν.
Λαχανικά: Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι τέλεια για το γρήγορο σοτάρισμα των λαχανικών, διατηρώντας την υφή και το χρώμα τους.
Συμβουλές φροντίδας:
Τηγανίστε σε χαμηλή έως μέτρια θερμοκρασία, καθώς η υπερβολική θερμότητα μπορεί να καταστρέψει την αντικολλητική επιφάνεια με την πάροδο του χρόνου.
Χρησιμοποιήστε ξύλινες, πλαστικές ή σπάτουλες σιλικόνης, για να μη χαράξετε την επιφάνεια του τηγανιού.