Σφυρί τρυφεροποίησης κρέατος από αλουμίνιο.
Χαρακτηριστικά του σφυριού κρέατος αλουμινίου 2 όψεων Westmark:
Βασικά χαρακτηριστικά:
- 2 όψεις: Διαθέτει δύο διαφορετικές επιφάνειες για τρυφεροποίηση του κρέατος (χοντρές και λεπτές μύτες σε σχήμα πυραμίδας):
Υψηλή ποιότητα κατασκευής: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. - Εργονομικός σχεδιασμός: Η λαβή του είναι άνετη στο κράτημα, επιτρέποντας εύκολο χειρισμό.
- Εύκολος καθαρισμός: Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.
- Πολυχρηστικότητα: Εκτός από το κρέας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνθλίψετε ξηρούς καρπούς, μπισκότα και πάγο.
- Διαστάσεις: 21.5x6x3.5 cm
Πλεονεκτήματα:
- Τρυφερό κρέας: Μαλακώνει το κρέας ομοιόμορφα, βελτιώνοντας την υφή και τη γεύση.
- Εύκολη προετοιμασία: Επιτρέπει γρήγορη και αποτελεσματική προετοιμασία του κρέατος.
- Ευέλικτο: Οι δύο επιφάνειες επιτρέπουν προσαρμογή στις διαφορετικές ανάγκες μαγειρικής.
- Ανθεκτικό: Κατασκευασμένο για να αντέχει σε καθημερινή χρήση.
- Κατάλληλο για κόκκινο κρέας, πουλερικά, σνίτσελ και ψάρια!