Γάντια Φούρνου Αντιπυρικά Επαγγελματικά Hendi | σετ 2 τεμαχίων

18.00 

Άμεση αποστολή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Πυρίμαχα γάντια φούρνου επαγγελματικά με μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες!

Τα πιστοποιημένα γάντια προστασίας Hendi παρέχουν αξιόπιστη προστασία για τα χέρια σας, μειώνοντας τον κίνδυνο εγκαυμάτων και άλλων τραυματισμών.

Δείτε περισσότερα στην περιγραφή παρακάτω..

Γάντια κουζίνας επαγγελματικά, Hendi και θηλιά για να μπορείτε να τα κρεμάτε.
Τα γάντια προστασίας Hendi είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες της μαγειρικής που αναζητούν ανώτερη προστασία και αντοχή στη θερμότητα.

Χαρακτηριστικά των επαγγελματικών αντιπυρικών γαντιών φούρνου Hendi:

  • Πιστοποιημένα γάντια προστασίας: Πιστοποιημένα σύμφωνα με τον Κανονισμό για τον Ατομικό Προστατευτικό Εξοπλισμό 2016/425/ΕΕ, τα γάντια Hendi παρέχουν αξιόπιστη προστασία για τα χέρια σας.
  • CE συμμόρφωση: Η CE σήμανση στα γάντια Hendi σημαίνει ότι πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.
  • Επιπλέον μήκος: Τα γάντια διαθέτουν επιπλέον μήκος για να καλύπτουν πλήρως τα χέρια σας και αποτρέπουν εγκαύματα.
  • Αντοχή στη θερμότητα: Είναι ανθεκτικά στη θερμότητα έως 250°C για 15 δευτερόλεπτα, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε κουζίνες και άλλα περιβάλλοντα υψηλών θερμοκρασιών.
  • Ιδανικά για χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες εστίασης, φούρνους, ψησταριές κ.α.
  • Διάσταση: 43 cm

Σχεδιασμένα για να αντέχουν στις πιο απαιτητικές συνθήκες μιας επαγγελματικής κουζίνας, αυτά τα γάντια προσφέρουν μια σειρά από οφέλη.

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, τα γάντια Hendi είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες, προστατεύοντας τα χέρια σας από εγκαύματα κατά τη χειρισμό καυτών σκευών και τροφίμων.

Σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών, τα γάντια Hendi είναι ανθεκτικά στη φθορά και μπορούν να αντέξουν σε καθημερινή χρήση σε έντονες συνθήκες.

Ως προμηθευτής και κατασκευαστής εξοπλισμού τροφοδοσίας μαζικής εστίασης, η εταιρεία Hendi αναπτύσσει συνεχώς, καινοτόμα προϊόντα και νέες λύσεις που είναι στενά προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και τις ποιοτικές απαιτήσεις των πελατών της.
Τα προϊόντα της Hendi κατασκευάζονται με αυστηρές ευρωπαϊκές οδηγίες σε προσεκτικά επιλεγμένα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

 

Χρώμα

Κατασκευαστής

Hendi

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button