Μηχανή Φύλλου / Ζυμαρικών Hendi

45.90 

Εξαντλημένο

χειροκινητη μηχανη φυλλου
Για φρέσκα ζυμαρικά από τα χεράκια σας!
  • Ιδανική για να φτιάξετε εύκολα χειροποίητα ζυμαρικά στο σπίτι
  • Ιδανική για χειροποίητο φύλλο πίτας, ταλιατέλες (tagliatelle), φετουτσίνε (fettuccine) κ.α.
  • Υψηλής ποιότητας και αντοχής
  • Σταθερότητα
    Διαστάσεις: 38x44x Υ34 εκ.
    Δείτε πώς θα φτιάξετε φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά εδώ: ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

χειροποιητα ζυμαρικα

Ανοξείδωτη μηχανή παρασκευής φύλλου / ζυμαρικών με ρόλερ και κόφτες αλουμινίου.

Ιδανική για χειροποίητα σπιτικά ζυμαρικά, που θα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας!
Σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε φύλλο πίτας από 0,2 έως 2,5 mm (χλστ) !

Για χειροποίητο φύλλο πίτας, ταλιατέλες (tagliatelle), φετουτσίνε (fettuccine) κ.α.
Διαθέτει μανιβέλα και σφιγκτήρα για στερέωση σε τραπέζι ή παγκο.

Ισχυρή κατασκευή, ανθεκτική στην καθημερινή χρήση.
Επιπλέον, προσφέρει μια επαγγελματική, μοντέρνα εμφάνιση στην κουζίνα σας.

Απαραίτητο εργαλείο για όσους επιθυμούν να βιώσουν μια αυθεντική, ιταλική εμπειρία ζυμαρικών.
Εξαιρετική προσθήκη σε εστιατόρια με ιταλική κουζίνα.

Οδηγίες

Πρώτη Χρήση Καθαρίστε τη μηχανή με ένα στεγνό πανί κι έπειτα αλευρώστε καλά.
Περάστε ένα κομμάτι ζύμης τουλάχιστον 3 φορές από την μηχανή με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύψει όλο το πλάτος κοπής.
Πετάξτε τη ζύμη που χρησιμοποιήσατε την πρώτη φορά, καθαρίστε ξανά με στεγνό πανί και είναι έτοιμη για χρήση!

Καθαρισμός  Για τον καθαρισμό της μηχανής χρησιμοποιήστε κάποιο βουρτσάκι ή πινέλο.
Μη προσπαθήσετε να πλύνετε τη μηχανή στο χέρι ή το πλυντήριο πιάτων.
Αλευρώστε καλά πριν και μετά τη χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ζύμης.

Tip!

Για το άνοιγμα φύλλου ξεκινήστε με το μέγιστο πάχος και μειώστε σταδιακά στο επιθυμητό.

Διαστάσεις: 38x44x Υ34 εκ.

Δείτε πώς θα φτιάξετε φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά εδώ: ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Υλικό

Υποκατηγορία

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.