Γάστρα – Κατσαρόλα Πήλινη 5.5Lt 28,5X15

34.00 

Εξαντλημένο

Η πήλινη γάστρα είναι ιδανική για να απολαύσετε ένα καλομαγειρεμένο και νόστιμο φαγητό, εξοικονομώντας ενέργεια.
Ιδανικό για αρνάκιγιουβέτσι, μοσχαράκι κοκκινιστό κ.α.

Δείτε και τα 2 μεγέθη εδώ: Παραδοσιακές πήλινες κατσαρόλες

Η πήλινη κατσαρόλα είναι ένα κλασικό και διαχρονικό μαγειρικό σκεύος, που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη μαγειρική.

Χαρακτηριστικά της στρογγυλής πήλινης κατσαρόλας:

  • Η καλύτερη κατσαρόλα για μελωμένα, γευστικά και υγιεινά φαγητά.
  • Κατασκευασμένη από πηλό.
  • Ο πηλός είναι ένα φυσικό υλικό, που επιτρέπει στα φαγητά να μαγειρεύονται ομοιόμορφα και αργά, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά τους.
  • Διαθέτει αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στη μακροχρόνια χρήση.
  • Η πήλινη κατσαρόλα δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες και δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων.
  • Τα πήλινα σκεύη μαγειρικής είναι ιδανικά για σιγομαγείρεμα.
  • Το σιγομαγείρεμα σε πήλινη γάστρα ενισχύει τη γεύση των φαγητών, καθώς επιτρέπει στα υλικά να απελευθερώσουν όλα τα αρώματά τους.
  • Χάρη στις εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες του πηλού, οι πήλινες γάστρες απαιτούν χαμηλότερη θερμοκρασία μαγειρέματος και λιγότερο χρόνο, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας.
  • Ιδανική και για σερβίρισμα.
  • Τέλειο σκεύος για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά για το χριστουγεννιάτικο, το πασχαλινό ή γενικότερα για το οικογενειακό τραπέζι.
  • Διαστάσεις: 28,5×15 (7-8 μερίδες)
  • Χωρητικότητα: 5,5 λίτρα

Κατάλληλη για μαγείρεμα σε:

  • Παραδοσιακό φούρνο
  • Ξυλόφουρνο
  • Φούρνο κτιστό
  • Ξυλόσομπα και φούρνο ξυλόσομπας
  • Φούρνο υγραερίου και φλόγα υγραερίου
  • Ηλεκτρικό φούρνο
  • Φούρνο μικροκυμάτων
  • Ανοιχτή φωτιά camping
  • Τζάκι και φλόγα τζακιού

Ακατάλληλη για μαγείρεμα σε:

  • Ηλεκτρική εστία

Tips για σωστή χρήση και φροντίδα της πήλινης γάστρας:

  • Πριν από την πρώτη χρήση, αφήστε την πήλινη γάστρα και το καπάκι να μουλιάσουν σε νερό, για τουλάχιστον 2 ώρες.
  • Μετά το μούλιασμα, στεγνώστε πολύ καλά την πήλινη κατσαρόλα προτού τη χρησιμοποιήσετε.
  • Τις πρώτες 5 με 6 φορές να πλένετε το σκεύος μόνο με ζεστό νερό και σόδα φαγητού.
  • Να αποφεύγετε τα συμπυκνωμένα απορρυπαντικά και το πλυντήριο πιάτων.
  • Δεν τοποθετούμε ποτέ άδεια την πήλινη γάστρα πάνω σε φωτιά.
  • Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.
  • Τέλος, πριν την αποθήκευση της πήλινης γάστρας να θυμάστε να την στεγνώνετε καλά και να την αποθηκεύετε χωρίς το καπάκι, για την αποφυγή μούχλας.

Δείτε και τα 2 μεγέθη εδώ: Παραδοσιακές πήλινες κατσαρόλες

Υλικό

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button