Χειροποίητο ξύλινο γουδί και γουδοχέρι, κατασκευασμένο στην Ελλάδα, από φουρνιστή οξιά.
Κατάλληλο για να λιώνει, να συνθλίβει, να πολτοποιεί, να αλέθει, να αναμιγνύει βότανα, μπαχαρικά, μυρωδικά, ξηρούς καρπούς κ.α.
*Tip ⇒ Πριν την πρώτη χρήση του ξύλινου γουδιού, αλείψτε την εσωτερική επιφάνεια με ελαιόλαδο και αφήστε το ένα βράδυ να τραβήξει.
Στη συνέχεια, είναι έτοιμο για χρήση!
Δείτε πώς να συντηρήσετε τα ξύλινα εργαλεία μαγειρικής ΕΔΩ.
10.5x Y12 εκ.