Ξύλινη κουτάλα για ανακάτεμα από φυσικό ξύλο ελιάς Olivoline.
Η κουτάλα από ξύλο ελιάς Metaltex 30 εκατοστών είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια φυσική, ανθεκτική και κομψή λύση για την κουζίνα τους.
Χαρακτηριστικά της ξύλινης κουτάλας για ανάδευση:
- Ιδανική ξύλινη κουτάλα για ριζότο.
- Διαθέτει οπή στο κέντρο για γρηγορότερο ανακάτεμα.
- Το ξύλο της ελιάς έχει πολύ μεγάλη αντοχή στο νερό αλλά και στη θερμότητα.
- Με μακριά λαβή για να μπορείτε να ανακατεύετε σε κατσαρόλες με βάθος.
- Κατάλληλη για χρήση σε αντικολλητικά σκεύη, καθώς δε χαράζει καμία επιφάνεια.
- Στεγνώνετε καλά πριν την αποθήκευση.
- Ιταλικής κατασκευής
- Διάσταση: 30εκ.
Χαρακτηριστικά:
- Υλικό: Ξύλο ελιάς, επιλεγμένο για την ομορφιά, την ανθεκτικότητα και τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες.
- Μήκος: 30cm, ιδανικό μέγεθος για άνετη χρήση σε κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα σκεύη.
- Χρήση: Κατάλληλη για ανάδευση και σερβίρισμα ποικιλίας φαγητών.
Αναλυτική περιγραφή της ξύλινης κουτάλας για ριζότο:
Η τρύπα στη μέση βοηθά στη βελτιστοποίηση της ροής των υγρών και στερεών υλικών κατά την ανάδευση. Αυτό καθιστά την ανάδευση πιο αποτελεσματική και εξασφαλίζει ότι τα υλικά αναμειγνύονται ομοιόμορφα.
Το ζεστό χρώμα και η λεία υφή του ξύλου ελιάς χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας, ενώ η ανθεκτικότητα και η λειτουργικότητά της την καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε μάγειρα.
Ανθεκτική στη θερμότητα, στις γρατζουνιές και στα χτυπήματα, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.
Η λεία επιφάνεια του ξύλου γλιστράει απαλά πάνω στα σκεύη σας, αποτρέποντας τις γρατζουνιές.
Το ξύλο ελιάς έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή για μαγείρεμα.
Η εργονομική λαβή προσφέρει άνεση και σταθερότητα κατά τη χρήση.
Συντήρηση ξύλινων εργαλείων κουζίνας:
Μετά το πλύσιμο, περιστασιακά (ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης), λαδώνουμε μια πετσέτα ή χαρτί κουζίνας με οποιοδήποτε φυτικό λάδι και περνάμε στις επιφάνειες του αντικειμένου.
Σκουπίζουμε τα υπολείμματα με μια καθαρή πετσέτα ή χαρτί κουζίνας και αποθηκεύουμε.
Αυτή η διαδικασία, θα κρατήσει το ξύλο ενυδατωμένο και έτσι θα μείνει για πάντα στη κουζίνα σας!
Συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι.
Συχνές ερωτήσεις:
Γιατί η κουτάλα με τρύπα είναι ιδανική για ριζότο;
H κουτάλα από ξύλο ελιάς με οπή στο κέντρο, είναι το μυστικό για το πιο κρεμώδες ριζότο.
Η τρύπα στη μέση του κουταλιού επιτρέπει σε μέρος του ρυζιού να περάσει, κάνοντας ένα πιο ομαλό ανακάτεμα που είναι πιο ήπιο για τους κόκκους και έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους σπασμένους κόκκους. Οι πολλοί σπασμένοι κόκκοι μπορούν να καταστρέψουν ένα ριζότο. Επίσης, επιτρέποντας στους κόκκους να περάσουν, το ριζότο μπορεί να ανακατευτεί γρηγορότερα για να δημιουργηθεί η πιο λεία υφή προς το τέλος του μαγειρέματος.
Δείτε την υπόλοιπη συλλογή εδώ: Olivoline
*κάθε προϊόν είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει από αυτό της φωτογραφίας (φυσικό ξύλο ελιάς)