Ξύλινη λεκάνη για ζύμωμα, από ρόμπολο, κατασκευασμένη στην Ελλάδα.
Ιδανική για να ζυμώνετε ψωμί, ζύμη για τσουρέκια κ.α.
Το ρόμπολο είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία και τις έντονες αλλαγές θερμοκρασίας.
Δε μουχλιάζει, δε σκεβρώνει και δε σκίζεται.
Χάρη στις θερμομονωτικές ιδιότητες του ξύλου, το ζυμάρι διατηρείται σε χλιαρή θερμοκρασία, γεγονός που βοηθάει και στο φούσκωμα.
Ένα παραδοσιακό, φυσικό προϊόν, με υψηλή αντοχή στη συχνή και μακροχρόνια χρήση.
Η παραδοσιακή, ξύλινη λεκάνη διαθέτει υπερυψωμένα τοιχώματα, που προστατεύουν τις ζύμες από τα ρεύματα και τις εναλλαγές θερμοκρασίας.
Μια υγιεινή επιλογή, κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα.
Σε ιδανικό μέγεθος για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Απαραίτητη σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, πιτσαρίες κ.α.
Φροντίδα:
- Αλείψτε με ελαιόλαδο πριν τη πρώτη χρήση και πλύνετε κανονικά.
- Αποθηκεύστε ΠΑΝΤΑ σε όρθια θέση
Το προϊόν είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο από ρόμπολο, επομένως κάθε προϊόν είναι μοναδικό και ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς από το εικονιζόμενο.
Διαστάσεις: 47×35,5xY14 εκ