Γιουβετσάκι Πήλινο Ατομικό Πυρίμαχο 13εκ Venus

2.80 

Εξαντλημένο

…για νόστιμο φαγητό στο πήλινο!

  • Ιδανικό για να ψήσετε και να σερβίρετε μοσχαράκι με μανέστρα, μπουγιουρντί, σαγανάκι κ.α.
  • Υγιεινό και ασφαλές μαγείρεμα
  • Αντοχή στη θραύση
  • Διάσταση: 13εκ.

Ατομικό πήλινο σκεύος γιουβετσάκι με χερούλια.

Χαρακτηριστικά πήλινου γιουβετσιού:

  • Το πήλινο γιουβετσάκι είναι ιδανικό για να ψήσετε και να σερβίρετε μοσχαράκι με μανέστρα, μπουγιουρντί, σαγανάκι κ.α.
  • Διαθέτει υψηλή αντοχή στη θραύση.
  • Κατασκευασμένο από φυσικό υλικό, είναι τέλειο για υγιεινό μαγείρεμα.
  • Μοναδική πρόταση και για το επαγγελματικό σερβίρισμα σε ταβέρνεςουζερίτσιπουράδικαεστιατόρια κ.α.
  • Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους φούρνου, ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από -20ºC έως +500ºC.
  • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
  • Διάσταση: 13εκ.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η σωστή χρήση και φροντίδα του πήλινου σκεύους;
Πριν από την πρώτη χρήση, αφήστε τη πήλινο γιουβετσάκι να μουλιάσει σε νερό, για τουλάχιστον 2 ώρες. (εξωτερικά το κάτω μέρος που δεν υπάρχει γυάλωμα)
•Τις πρώτες 5 με 6 φορές να πλένετε το σκεύος μόνο με ζεστό νερό και σόδα φαγητού.
•Να αποφεύγετε τα συμπυκνωμένα απορρυπαντικά και το πλυντήριο πιάτων.
•Δεν τοποθετούμε ποτέ άδεια το πυρίμαχο σκεύος μαγειρικής πάνω σε φωτιά.
• Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.
•Τέλος, πριν την αποθήκευση του πήλινου γιουβετσιού να θυμάστε να το στεγνώνετε καλά.

Ποιες είναι οι ιδιότητες των πήλινων σκευών μαγειρικής;
Ιδιότητες πήλινων
-Δομική και χημική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες
-Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα
-Μηχανικές ιδιότητες
-Ιδανικά για υγιεινό μαγείρεμα

Δείτε παρακάτω στο άρθρο:

Πώς συντηρούμε τα πήλινα σκεύη μαγειρικής;

 

Είστε επαγγελματίας;
Για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας στο 23510-46882.

Βρείτε το αντίστοιχο πυρίμαχο καπάκι εδώ ⇓
πυρίμαχο καπάκι για γιουβετσάκι

 

Υλικό

Μέγεθος - Διαστάσεις

Χρώμα

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.