Βαθύ Τηγάνι Pyrex Optima 24cm με διπλή εσωτερική αντικολλητική επίστρωση.
Χαρακτηριστικά του αντικολλητικού τηγανιού Pyrex Optima:
- Ιδανικό για υγιεινό μαγείρεμα, χωρίς λιπαρές ουσίες.
- Διπλή εσωτερική αντικολλητική επίστρωση.
- Λαβή από βακελίτη με επίστρωση soft touch για σταθερό κράτημα και κόκκινη λεπτομέρεια σιλικόνης.
- Μαύρη εξωτερική επίστρωση ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και τη φθορά.
- Κατάλληλο για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.
- Κατάλληλο για το πλυντήριο των πιάτων.
Το βαθύ αντικολλητικό τηγάνι Pyrex Optima είναι ένα ευέλικτο εργαλείο κουζίνας που επιτρέπει εύκολο μαγείρεμα και καθαρισμό.
Μαγειρέψτε εύκολα μερικά από τα αγαπημένα σας πιάτα χάρη σε αυτό το υψηλής ποιότητας τηγάνι.
Το βαθύ τηγάνι διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση, με επιπλέον ολίσθηση για να μετακινούνται εύκολα τα τρόφιμα στο τηγάνι.
Η σύγχρονη λαβή σε σχήμα “y” μπορεί να κατανείμει αποτελεσματικά το βάρος του τηγανιού.
Οι βαθιές πλευρές το κάνουν να λειτουργεί τέλεια ως τηγάνι ή γουόκ.
Κατασκευασμένο από ένα στιβαρό, ελαφρύ υλικό που επιτρέπει στο τηγάνι να ζεσταίνεται γρήγορα και να κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα.
Ιδανικό τόσο για επαγγελματίες όσο και για οικιακούς σεφ.
Το αντικολλητικό τηγάνι είναι καλύτερο από ένα ανοξείδωτο για να τηγανίσετε πατάτες και άλλα τρόφιμα, τα οποία δε θέλετε να σας κολλήσουν.
Τι μπορείτε να μαγειρέψετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι;
Αυγά: Είτε προτιμάτε ομελέτα, τηγανητά ή ομελέτες, ένα αντικολλητικό τηγάνι είναι τέλειο για να μαγειρέψετε αυγά, χωρίς να κολλήσουν.
Pancakes και κρέπες: Η αντικολλητική επιφάνεια είναι ιδανική για να φτιάξετε τέλεια χρυσαφένιες τηγανίτες ή ντελικάτες κρέπες.
Τηγανητές πατάτες: Το αντικολλητικό τηγάνι είναι τέλειο για να τηγανίσετε πατάτες με λιγότερο λάδι.
Ψάρια: Τα ευαίσθητα φιλέτα ψαριού είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν όταν μαγειρεύονται σε αντικολλητικό τηγάνι.
Φιλέτο κοτόπουλο και μπιφτέκια: Τηγανίστε ζουμερό κοτόπουλο και μπιφτέκια εύκολα και γρήγορα.
Γαρίδες και θαλασσινά: Μαγειρέψτε γρήγορα γαρίδες, χτένια ή άλλα θαλασσινά, χωρίς να κολλήσουν.
Λαχανικά: Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι τέλεια για το γρήγορο σοτάρισμα των λαχανικών, διατηρώντας την υφή και το χρώμα τους.
Συμβουλές φροντίδας:
Τηγανίστε σε χαμηλή έως μέτρια θερμοκρασία, καθώς η υπερβολική θερμότητα μπορεί να καταστρέψει την αντικολλητική επιφάνεια με την πάροδο του χρόνου.
Χρησιμοποιήστε ξύλινες, πλαστικές ή σπάτουλες σιλικόνης, για να μη χαράξετε την επιφάνεια του τηγανιού.